Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Autobuz STB, căzut în râul Dâmbovița în urma unui accident

autobuz.jpg

Foto: ISU Bucuresti Ilfov

Un autobuz al Societăţii de Transport Bucureşti (STB), a căzut, în această dimineaţa, în râul Dâmboviţa în zona podului de la Eroilor, în urma unui accident cu un autoturism care ar fi trecut pe culoarea roşie a semaforului. 

În urma accidentului o pasageră aflată în autoturism a fost rănită uşor. Potrivit reprezentanţilor ISU Bucureşti-Ilfov, şoferul autobuzului a încercat să evite coliziunea cu autoturismul. În autobuz se aflau doar şoferul şi o pasageră, care au reuşit să iasă din autobuz. La faţa locului se află echipajele ISU şi scafandri, precum şi echipaje SMURD.

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, sâmbătă, despre accidentul în care un autobuz STB a ajuns în Dâmboviţa, că a fost închiriată o macara de mare tonaj pentru a scoate vehiculul din râu.

„În acest moment, având în vedere că autobuzul este greu, a trebuit să facem rost de o macara mai mare, pentru că nu exista în dotare şi am închiriat prin Compania Municipală de Consolidări de la unul dintre constructorii cu care colaborăm pe proiectele din Capitală”, a precizat Firea.

Primarul Capitalei a spus că toate autobuzele STB au asigurare.