Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Caracal: În prezența lui Dincă, procurorii reconstituie ziua răpirii Luizei

default.png

RFI România: Actualitate, informaţii, ştiri în direct
RFI România: Actualitate, informaţii, ştiri în direct
Sursa imaginii: 
RFI

Reconstituirea faptelor în cazul celor două fete răpite din Caracal continuă, marți, la locuința lui Gheorghe Dincă. După ce luni, în prezența principalului suspect din acest caz, procurorii au reconstituit evenimentele din ziua răpirii Alexandrei Măceșanu, oamenii legii se ocupă marți de cazul Luizei Melencu.

Reconstituirea în cazul răpirii Luizei Melencu a început cu momente tensionate la Caracal. Mama și mătușa fetei dispărute au încercat să rupă cordonul forțelor de ordine și să ajungă la mașina în care se afla Ghoerghe Dincă. Medicii au fost nevoiți să intervină, după ce mamei Luizei i s-a făcut rău.

Oamenii prezenți au strigat împotriva principalului suspect, cerând „să plătească toți cei care sunt vinovați în acest caz”.

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a salutat acest pas al anchetei și a declarat că ar fi mai multe lucruri de spus, însă după procedura de reconstituire a faptelor.

Gheorghe Dincă a fost și luni la locuința sa din Caracal, unde susține că le-a ucis pe cele două fete.

În prima zi a reconstituirii faptelor, o polițistă a jucat rolul Alexandrei, iar lui Dincă i s-a cerut să arate exact cum a procedat în ziua crimei.

Proceduri similare ar urma să aibă loc și marți în ancheta privind dispariția Luizei Melencu.