Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


RADET: Încep probele pentru furnizarea căldurii în apartamente

RADET anunță că duminică, începând cu ora 23.00, vor începe probele la cald pentru apartamentele din Capitală, având în vedere că se anunţă temperaturi în scădere pentru zilele următoare.

„Furnizarea agentului termic pentru încălzire va fi făcută în momentul în care vor fi înregistrate, timp de 3 zile consecutiv, între orele 20.00-6.00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10º C sau mai mici.

„Acţiunea se derulează progresiv, având în vedere dimensiunile sistemului de termoficare şi numărul mare al consumatorilor. Probele la cald se vor desfăşura astfel încât, pe măsură ce temperatura
exterioară scade, toţi consumatorii să beneficieze în condiţii normale de furnizarea agentului termic pentru încălzire”, informează RADET.

Încă de la începutul lunii octombrie, RADET a început furnizarea căldurii la cerere spitalelor, şcolilor, grădiniţelor, căminelor de bătrâni, precum şi tuturor celorlalte instituţii publice care au solicitat acest lucru.

Asociaţiile de proprietari care doresc amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire, pot solicita în scris la registratura RADET din str. Cavafii Vechi nr. 15, la secţiile de termoficare de sector, sau prin e-mail la adresa [email protected].