Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Canalul Youtube al unui băiețel de 8 ani, aproape 35 de miliarde de vizualizări!

ryan.png

Sursa imaginii: 
youtube.com

Canalul Youtube dedicat unui puști american, Ryan Kaji, în vârstă de 8 ani, se apropie de 35 de miliarde de vizualizări de la crearea sa, în 2015, și a încasat 26 de milioane de dolari în ultimul an, ceea ce îl plasează în topul ierarhiei youtuberilor publicat miercuri, potrivit revistei Forbes.

Canalul băiețelului, pe numele său adevărat Ryan Guan, se afla deja în topul platformei video Google anul trecut, realizând venituri de 22 milioane de dolari în 2018.

Canalul său „Ryan's World” (Lumea lui Ryan), lansat în 2015 de către părinții acestuia, pe când el avea doar 3 ani​, are 22,9 milioane de subscriberi.

Canalul a fost denumit inițial „Ryan ToyReview” și a inclus numeroase videoclipuri cu băiețelul deschizând cutii cu cadouri și jucându-se cu noile sale jucării. Câteva din videoclipuri au depășit un miliard de vizualizări și, în total, canalul se apropie de 35 de miliarde de vizualizări de la crearea sa, potrivit datelor furnizate de site-ul de specialitate Social Blade.

Dude Perfect – canalul unui grup de cinci prieteni de 30 de ani, care fac sport, efectuează cascadorii și doboară recordurile mondiale ale Guinness este pe locul doi în listă, câștigând 20 de milioane de dolari, relatează Sky News. De asemenea, Nastya, în vârstă de cinci ani, originară din Rusia, nume real Anastasia Radzinskaya, a fost a treia cu 18 milioane de dolari, datorită videoclipurilor în șapte limbi care o arată jucându-se cu tatăl ei.