Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


MAI: 44 de accidente și 19 morți, doar în ultimele 48 de ore. Este extrem de mult!

Politie Romana nou sef.jpg

Număr mare de accidente rutiere, de Crăciun (Sursa foto: pixabay)
Număr mare de accidente rutiere, de Crăciun (Sursa foto: pixabay)

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) transmite un mesaj pe Facebook, în care atrage atenția asupra numărului mare de accidente rutiere produse în perioada Crăciunului, în acest an.

MAI sfătuiește șoferii să fie atenți la volan: ”44 de accidente, 19 persoane decedate și 33 grav rănite... doar în ultimele 48 de ore! Este FOARTE MULT, este EXTREM DE MULT! Vă rugăm să înțelegeți că nerespectarea regulilor rutiere vă poate costa viața! Și mai înțelegeți ceva, Sărbători sunt și la anul... și peste doi ani... și peste 10 ani... și peste 50 de ani. Nu vă mai grăbiți, pentru că o oră pe care credeți că o câștigați vă poate costa viața!”.

Ministerul de Interne le cere șoferilor să-și închidă telefonul când conduc.

”Mulțumim polițiștilor rutieri și tuturor salvatorilor pompieri care au făcut eforturi supraomenești pentru a salva persoanele încarcerate! Știm că fiecare dramă pe care au văzut-o a lăsat urme grele în sufletele lor! Este foarte greu să îți stăpânești lacrimile atunci când vezi destine de tineri frânte din neglijență și neatenție! Nu uitați: viața are prioritate și doar acasă vă așteaptă cei dragi”, mai spune sursa citată.