Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Cristina Țopescu a încetat din viață

cr_topescu1.jpg

Image source: 
Facebook

Jurnalista și realizatoarea Cristina Țopescu (59 de ani) a încetat din viața. Informația a fost confirmată de poliție și de către șeful Ambulanței din București, transmite Digi 24.

Potrivit poliției, duminică seara, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizării, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezenta urme vizibile de violență. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală.

De la finalul anului trecut, Cristina Țopescu devenise consilier al ministrului Sănătății. Și cei de la minister au încercat să o contacteze pe Cristina Țopescu, fără succes. Au crezut însă că este plecată în străinătate și de aceea nu răspunde la telefon.

Cristina Țopescu era fiica celebrului comentator sportiv Cristian Țopescu.

A fost colaboratoarea RFI România, unde a realizat emisiunea ”Conversații”. Redacția transmite cele mai sincere condoleanțe familiei îndoliate.

Ultima ediție a emisiunii Conversații la RFI România, septembrie 2018:

 

Emisiunea Conversații din 26 februarie 2018. Invitată: Clotilde Armand: