Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Rapid-Reșița se joacă cu spectatori, chiar dacă au intrat în vigoare restricții ce vizează adunările publice

p0.jpg

Image source: 
ovidiu nahoi / RFI

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat că meciurile se vor juca fără spectatori, o consecință a restricțiilor ce vizează adunările publice și private din România, pe fundalul epidemiei globale de coronavirus. Chair și așa însă, la o peste o oră după anunțul autorităților, meciul de liga a 2-a dintre Rapid și CSM Reșița are în tribune peste o mie de spectatori.

LPF a trimis o notificare către cluburile din Liga 1 prin care le anunță că meciurile din perioada următoare vor fi organizate fără spectatori, informează Gazeta Sporturilor. La meciul Rapid-CSM Reșița au putut intra o parte din suporteri, iar restul (în jur de două mii0 au rămas la porți, după anunțul oficial. 


Image source: 
ovidiu nahoi / RFI

 

La meciuri vor avea acces doar oficiali ai celor două echipe, personalul angajat pentru interținerea stadionului și organizarea meciului, forțe de ordine, reprezentați LPF și FRF și presa.

Sunt afectate și alte evenimente sportive majore:

Astăzi, la sediul MAI, secretarul de stat dr Raed Arafat a anunţat măsuri extraordinare pentru gestionarea situaţiei cauzate de Coronavirus (COVID-19). Astfel, au fost interzise evenimentele la care participă mai mult de 1000 de persoane. Evenimentele cu mai puţin de 1000 de participanţi vor fi decise la nivel local, de la caz la caz. 

În lumina acestor declaraţii, CS Dinamo amână punerea în vânzare a biletelor pentru meciul Dinamo – PSG, din optimile de finală ale EHF Champions League, meci programat pe 22 martie, în Sala Dinamo
”.

Printre altele, s-a sistat și vânzarea biletelor la derby-ul handbalului feminine CSM București – SCM Râmnicu Vâlcea.