Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Un nou caz de coronavirus în București. Bilanț: 2 îmbolnăviri în capitală, 15 în total

UPDATE

Un al 15-lea caz de coronavirus a fost confirmat în România, fiind vorba despre o femeie în vârstă de 70 de ani din Mureș, au anunțat reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică (GCS) privind situația COVID-19 în țara noastră. Anunțul vine la scurt timp după ce un al doilea caz de infectare cu noul virus a fost anunțat în București.

 

Un nou caz de coronavirus a fost confirmat în România. Este vorba despre o femeie de 42 de ani din București. Numărul total al cazurilor la nivel național a ajus la 14. Două cazuri sunt duminică după-amiază înregistrate în București. 

Pacienta, informează Ministerul Sănătății, este un contact apropiat al bărbatului de 49 de ani, din București, confirmat pozitiv în cursul zilei de ieri. Femeia se află în centrul de carantină București și urmează să fie transferată la Matei Balș.

De duminică se interzic activitățile la care participă mai mult de o mie de persoane. Pentru activitățile cu număr mai mic de participanți, decizia este a autorităților locale. Măsurile au fost anunțate de secretarul de stat Raed Arafat și sunt instituite până în 31 martie. Restricțiile ar putea fi însă prelungite, transmit autoritățile.

 

În curs de ediatre