Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Victor Rebengiuc: ”Tratamentul” pentru coronavirus e plictiseala, stai acasă și nu te îmbolnăvești

Victor Rebengiuc tratament coronavirus plictiseala.jpg

Actorul Victor Rebengiuc îndeamnă lumea să stea acasă, pentru a se proteja de coronavirus (Sursa foto: Facebook/Victor Rebengiuc)
Actorul Victor Rebengiuc îndeamnă lumea să stea acasă, pentru a se proteja de coronavirus (Sursa foto: Facebook/Victor Rebengiuc)

Trăim vremuri cumplite, în care primejdiile sunt la tot pasul și de aceea toată lumea trebuie să respecte regulile în perioada coronavirusului, declară la RFI actorul Victor Rebengiuc. ”Să stăm în casă, oricât de mult am dori să vedem cum pocnește mugurul de la floare în natură”, spune el.

Victor Rebengiuc le recomandă oamenilor să stea acasă, pentru a se proteja de coronavirus: ”Cred că toată lumea înțelege ce este cel mai important. Trăim niște vremuri foarte grele, foarte cumplite, primejdii sunt la tot pasul și de aceea cel mai bine este ca toată lumea să asculte și să respecte întocmai regulile de comportare în această perioadă. În primul rând, să stăm în casă, să nu ieșim afară, oricât de mult am dori să vedem cum pocnește mugurul de la floare în natură, stăm în casă, pentru că este o perioadă foarte, foarte, foarte dificilă. Stăm în casă, respectăm regulile de distanță, trebuie să fim foarte atenți, să ne protejăm și poate până la urmă vom trece peste această perioadă nefericită, dar asta depinde numai de noi și de autodisciplina noastră”.

Actorul spune că nu se plictisește acasă: ”Eu nu mă plictisesc niciodată, mai bine dorm, decât să mă plictisesc. Mai citim, ne mai uităm pe Internet, sunt filme pe care nu am avut ocazia să le văd și le pot vedea acum. Există posibilitatea să faci ceva și să nu te plictisești. Și chiar dacă te plictisești, ăsta este tratamentul. Tratamentul este plictiseala, stai acasă și te plictisești și nu te îmbolnăvești”.