Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Metrorex: Trenurile, dezinfectate prin nebulizare 3D (video)

Trenurile de metrou sunt dezinfectate,începând de ieri, cu ajutorul unei proceduri industriale: nebulizare 3D. Cu ajutorul unui dispozitiv portabil brevetat și fabricat în România, vagoanele sunt dezinfectate prin vaporizarea unui biocid certificat de Ministerul Sănătății, în interiorul acestora, transmite Metrorex.

Nebulizarea 3D este una dintre cele mai eficiente forme de dezinfectare a aerului și a suprafețelor, deoarece dezinfectantul ajunge nu numai în fiecare colț al vagonului, ci și în traseele de ventilație a aerului, transmite Metrorex.  "Aceasta este o măsură suplimentară de prevenție și protecție pentru ca trenurile să fie mai sigure pentru sănătatea publicului călător. 

Siguranța călătorilor rămâne principalul nostru obiectiv, astfel că încercăm să implementăm soluții inovatoare de protecție pentru situația actuală în care ne aflăm pe plan mondial, însă, pe această cale facem un apel către publicul călător de a respecta cu strictețe măsurile de precauție și prevenție comunicate deja de autorități" ,se mai arată în comunicatul companiei.