Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Trei noi decese la Suceava. Bilanț total : 11 morți

covid_2.jpg

Image source: 
AFP

Încă trei persoane au murit din cauza coronavirusului, pe teritoriul României, au anunțat, marți seara, reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică. Este vorba de trei persoane internate la Spitalul din Suceava, între ele și un bărbat de 59 de ani.

 

Numărul deceselor din cauza coronavirusului a ajuns la 11 pe teritoriul României.

Între persoanele decedate este un bărbat de 59 de ani, pacient Spitalul Județean de Urgență Suceava, fără posibilă expunere precizată. Acesta a murit în data de 22 martie.

Un alt deces s-a întregistrat în cazul unei femei de 80 ani, pacientă în Spitalul Județean de Urgență Suceava, fără posibilă expunere precizată, care a murit în data de 23 martie.

Al treilea pacient cu noul coronavirus care a decedat are 71 ani și era internat la Spitalul Județean de Urgență Suceava, fără posibilă expunere precizată. Și el a murit în 23 martie..

„Pacienții au fost confirmați pozitiv la COVID 19 în data de 23 martie 2020, atunci când s-au primit rezultatele probelor de laborator. Toți cei trei pacienți aveau afecțiuni medicale cronice pre-existente ( boli cardiovasculare, diabet)”, au transmis reprezentanții GCS.