Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


MS Margareta: Solidaritatea ne va ajuta să depășim această perioadă

principesa_margareta.jpg

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române
Sursa imaginii: 
Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale

Custodele Coroanei Române, Majestatea sa Margareta, care este și preşedintele Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România, transmite, într-un mesaj adresat de ziua acestei organizaţii, că solidaritatea milioanelor de voluntari şi angajaţi din lume implicaţi în lupta cu noul coronavirus ne va ajuta să depăşim această perioadă.

"Este o perioadă dificilă pentru toată lumea, dar văd atâta solidaritate, speranţă şi dăruire nu numai în rândul voluntarilor Crucii Roşii Române, ci şi al milioanelor de voluntari şi angajaţi din întreaga lume. Această solidaritate ne va ajuta să depăşim perioada de grea încercare prin care trecem", afirmă MS Margareta în mesajul său.

Domnia sa evidenţiază activitatea membrilor societăţilor de Cruce Roşie şi Semilună Roşie de pe tot întinsul globului în lupta cu coronavirusul.

"Zilele acestea, când răspândirea la nivel mondial a coronavirusului a afectat vieţile tuturor, voluntarii şi angajaţii societăţilor de Cruce Roşie şi Semilună Roşie de pe tot întinsul globului, în ciuda ameninţării continue a insecurităţii, au fost permanent în acţiune pentru a oferi asistenţă umanitară tuturor celor aflaţi în nevoie şi au demonstrat încă o dată că "Oriunde pentru oricine" nu sunt doar cuvinte, ci fapte", afirmă Custodele Coroanei.