Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Relaxare la un club din București: Vibe-ul de party se va păstra chiar dacă oamenii nu vor mai putea sta în picioare pe terasă

control.jpg

Club Control
Image source: 
Oana Vasiliu, Club Control

Oana Vasiliu, reprezentantul clubului: Vom păstra ideea de dj pe terasă și serile tematice cu care am obișnuit publicul.

Fiecare seară de marți aduna la clubul de lângă Cercul Militar sute de persoane. #MarțiControl devenise un fenomen care atrăgea pe terasa clubului bucureștean sute de oameni care socializau, ascultau muzica pusă de dj și se distrau până dimineața, deși a doua zi cei mai mulți mergeau la serviciu sau la facultate.

Relaxare: Același Vibe, un altfel de distracție

Închis din 17 martie clubul nu va mai fi la fel ca înainte, cel puțin cât timp se aplică măsurile de relaxare. Reprezentații clubului vor încerca însă să mențină vibe-ul caracteristic.

Începând cu prima săptămână de vara se reiau serile tematice spune Oana Vasiliu, reprezentantul clubului: "Lucrurile nu vor mai fi momentan cum le știam. Vom păstra ideea de dj pe terasă. Vom avea pupitru de dj cu seri tematice în funcție de genul lor muzical consacrta. Vibe-ul de party va exista însă cu o petrecere efectivă pentru că nu putem avea  oameni care stau în picioare."

Doar 50 de persoane vor avea voie în același timp pe terasă

Mai exact de 4-5 ori mai puține decât până acum. Înainte de pandemia de coronavirus clubul bucureștean organiza câte două petreceri simultan în cele două săli pe care le deține, iar numărul participanților ajungea la câteva sute în fiecare seară de weekend. De acum muzica se va asculta pe terasa care se transformă și în restaurant, iar numărul persoanelor care se pot afla simultan în acea zonă ajunge la un maxim de 50.

Oana Vasiliu, reprezentantul clubului spune că accesul pe terasă se va face doar pe bază de rezervarea prealabilă. "Am distanțat toate mesele, avem 2 metri între ele. Suprafața nu ne permite să avem atât de mulți oameni, așa cum eram obișnuiți. Pe terasă se va servi mâncare, nu va mai exista solniță, colegii vor servi cu mască și mănuși."

Acces la toaletă cu mască pe față

Potrivit reglementărilor impuse prin Hotărârea de Guvern, reprezentanții teraselor trebuie să asigure circuite speciale care să asigure accesul la toaletă.

La clubul despre care vorbim nu va exista un circuit special, dar clienții vor fi rugați să poarte masca de protecție, obligatorie la intrarea în spații publice aflate la interior.

Vor exista și măsuri de precauție în timpul pe care clienții îl vor petrece pe terasă, conchide Oana Vasiliu care dă asigurări că terasa este dezinfectată permanent: "Dacă cineva se va simți rău, va tuși, va strănuta, vom reacționa cum se cuvine și dacă se simte într-adevăr rău, vom ruga persoana respectivă să îi protejeze pe ceilalți și să părăsească terasa."

Ascultați interviul complet