Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Disneyland Paris se redeschide din 15 iulie. Masca, obligatorie pentru vizitatorii peste 11 ani

disneyland_paris_atrage_milioane_de_vizitatori_anual.jpg

Disneyland Paris atrage anual milioane de vizitatori
Disneyland Paris atrage anual milioane de vizitatori
Sursa imaginii: 
AFP

După patru luni de închidere, parcul de distracţii Disneyland Paris se va redeschide progresiv pentru public, începând din 15 iulie cu o capacitate de primire redusă şi portul măştii obligatorie pentru vizitatorii cu vârsta de peste 11 ani, informează AFP. Rezervarea biletului sau a sejurului va fi obligatorie şi se va face numai online.

 

Luni, filiala franceză a gigantului american The Walt Disney Company, a anunţat că cele două parcuri tematice ale sale, Parc Disneyland şi Parc Walt Disney Studios, închise din 14 martie, se vor redeschide "progresiv" începând din 15 iulie "cu o capacitate de primire limitată", fără a preciza care este limita aleasă, transmite Agerpres. Atât salariaţii cât şi vizitatorii, începând cu vârsta de 11 ani, vor trebui să poarte masă în interiorul parcului, unde măsurile de igienă şi de securitate vor fi întărite. O serie de spectacole şi evenimente nu vor fi disponibile sau vor putea suferi modificări, în contextul pandemiei de Covid-19, precizează Disneyland Paris.

Parcul de distracţii Disneyland Paris este amplasat în localitatea Marne-la-Vallée, regiunea Ile-de-France din jurul Parisului, o zonă deosebit de afectată de pandemia de coronavirus. Disneyland Paris, prima destinaţie turistică privată din Europa, are peste 17.000 de salariaţi, ceea ce face din parcul de distracţii cel mai mare angajator la o singură locaţie din Franţa.