Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Covid-19: Vama Veche și 2 Mai se închid, la final de septembrie. Decizia autorităților, luată după încheierea sezonului

vama.jpg

Restaurantele și cafenelele din Vama Veche și 2 Mai au fost închise, iar activitățile au fost interzise, după creșterea cazurilor de COVID-19.

Barurile, restaurantele și activitățile culturale din Vama Veche și 2 Mai se închis și suspendă, pe fundalul creșterii numărului de cazuri de COVID-19, transmit autoritățile. Decizia a fost luată în 29 septembrie, dată la care oricum sezonul turistic era încheiat. 

Se suspendă activitatea operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor, de tip restaurante și cafenele, în interiorul clădirilor (inclusiv hoteluri, pensiuni, alte unități de cazare, cu excepția clienților cazați în hoteluri/pensiuni), de pe raza localităților Limanu și Fântânele. Se închide activitatea operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc, de pe raza localităților Limanu și Fântânele. Se interzic activitățile culturale în localitățile Limanu și Fântânele”, a transmis Prefectura Constanța, citată de presa centrală.  

Rata incidenței cumulate a cazurilor COVID-19 în zonă a trecut peste  indicele de 1.5 la mia de locuitori, au justificat autoritățile.  Comuna Limanu este formată din satele 2 Mai, Vama Veche, Hagieni și Limanu.