Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Cum se simte Simona Halep după ce s-a infectat cu Sars Cov-2

halep_ok.jpg

Fotografia postată de Simona Halep, din carantină
Image source: 
Simona Halep Facebook

Simona Halep anunță pe Facebook că se simte foarte bine. Sportiva este în carantină după ce a fost diagnosicată sâmbătă cu COVID-19.

Simona Halep dă noi detalii despre starea ei de sănătate, după ce s-a infectat cu Sars Cov-2. „Thanks for all your messages. I’m feeling great” - „Mulțumesc tuturor pentru mesaje, mă simt minunat”, a transmis sportiva.

Simona Halep a postat și o poză în care zâmbește. Ea a anunțat sâmbătă pe contul ei de Twitter că s-a infectat cu noul coronavirus.

„Bună tuturor, am vrut să vă anunț că am fost testată pozitiv cu COVID-19”, a scris Simona Halep: „Mă simt bine ... vom trece prin asta împreună”.

Ulterior, Artemon Apostu-Efremov, unul dintre antrenorii Simonei Halep, a declarat la Digi Sport că sportiva are simptome medii.

Simona e în neregulă, s-a autoizolat, are simptome medii și sper să se refacă cât mai repede. Am fost destul de surprins, pentru că Simona e destul de atentă, grijulie, tot timpul a respectat măsurile, însă, după cum vedem, este acest nou deval de COVID-19 și nu știu când și de unde a luat. Nici ea nu știe. E o realitate cu care trebuie să ne confruntăm și sper că vom trece cu bine prin asta. Nu cred că sunt chestii pe care le poți controla. O luăm ca atare. Nu ne gândim că e ceva negativ sau pozitiv, e o realitate. Important e să treacă cât mai repede și cât mai bine peste acest virus. Apoi, vom începe pregătirea, când va fi gata”, declarat Artemon Apostu-Efremov.