Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Marcel Ciolacu, după anunțarea noilor restricții: Sunt dispuși să sacrifice tot, pentru o mână de voturi

Președintele PSD Marcel Ciolacu susține că Ludovic Orban l-a chemat pe Klaus Iohannis la ședința de Guvern de joi „să prezideze eșecul guvernării PNL, ca să salveze aparențele”. "Dar, adevărul este că sunt dispuși să sacrifice tot pentru o mână de voturi”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook. 

Președintele PSD Marcel Ciolacu a reacționat joi seara pe Facebook după ce președintele Klaus Iohannis a anunțat că va participa la ședința de Guvern.


Image source: 
Facebook/Marcel Ciolacu

 „După ce a pierdut lupta cu pandemia, Orban l-a chemat pe Iohannis să prezideze eșecul guvernării PNL, ca să salveze aparențele. Dar adevărul este că sunt dispuși să sacrifice tot pentru o mână de voturi”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook. 

Toate școlile din România vor trece în online, circulația va fi restricționată pe timpul nopții, iar magazinele se vor închide cel târziu la ora 21.00. Măsurile au fost anunțate joi seară de președintele Klaus Iohannis, care prezidează ședința de guvern și vor intra în vigoare de luni. Șeful statului a spus că sunt necesare măsuri "mai ferme" pentru a controla extinderea pandemiei. Președintele Klaus Iohannis a vorbit joi seară despre oportunitatea alegerilor parlamnetare în pandemie.  "Democrația nu poate fi pusă în paranteză, democrația trebuie garantată și democrația se garantează prin alegeri libere ", a spus șeful statului.