Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Modelul declarației pe proprie răspundere, obligatorie pentru deplasarea în afara locuinței pe timp de noapte

covid_carantina.png

Image source: 
pixabay.com

Modelul declarației pe propria răspundere pentru deplasarea în afara locuinței în intervalul orar 23.00-05.00 și modelul adeverinței de la angajator pot fi descărcate de pe site-ul stirioficiale.ro,a anunțat sâmbătă Grupul de Comunicare Strategică. 

Există cinci situații în care putem ieși din casă în intervalul 23h00- 05h00: în interes profesional, pentru asistență medicală care nu poate fi amânată și nici realizată de la distanță, pentru achiziționarea de medicamente, îngrijirea/însoțirea copilului și/sau asistența persoanelor vârstnice, bolnave sau cu dizabilități, deces al unui membru al familiei.

Modelul declarației pe propria răspundere pentru deplasarea în afara locuinței în intervalul orar 23.00-05.00 poate fi descărcat de aici:

https://stirioficiale.ro/storage/0611_Model%20Declaratie%20proprie%20Ras...

Modelul adeverinței de la angajator pot fi descărcate de aici: 

https://stirioficiale.ro/storage/0611_Adeverinta%20pentru%20angajatori.pdf

România intră în carantină parțială, de luni, 9 noiembrie. Toate școlile din țară vor trece în sistem online, angajații - atât de la stat, cât și cei de la privat, vor lucra în regim de telemuncă dacă au această posibilitate, iar masca de protecție va fi obligatorie în toată țara. Măsurile au fost anunțate la capătul a trei zile în care s-au înregistrat creșteri spectaculoase ale numărului de cazuri noi de COVID-19.