Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Ciolacu: Iohannis și Orban au pierdut lupta cu virusul, dar continuă să ascundă senini mizeria

Președintele PSD, Marcel Ciolacu

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, îi critică pe Klaus Iohannis și Ludovic Orban, despre care afirmă că proclamă triumfători victorii acolo unde au doar înfrângeri: „Doi inconștienți. Au pierdut lupta cu virusul, dar continuă să ascundă senini mizeria sub preș”.

„Doi inconștienți care proclamă triumfători victorii, acolo unde au doar înfrângeri! Iohannis și Orban au pierdut lupta cu virusul, dar continuă să ascundă senini mizeria sub preș. În ziua în care România numără din nou peste 10 mii de cazuri și record de pacienți la ATI, președintele și premierul le spun românilor că măsurile de stăvilire a virusului, noaptea în parcuri sau pe trotuarele din fața piețelor, unde i-au aruncat pe producători, dau - iată! - rezultate”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.Image source: 
Facebook/Marcel Ciolacu

El apreciază că președintele și premierul „sunt complet rupți de realitate”.

„Care rezultate?! Că oraș după oraș cedează neputincios în fața virusului. Primarii din orașele devenite focar cer disperați ajutor. Medicamente în spitale nu sunt. Oamenii se sting așteptând un loc la ATI. Teste nu fac așa cum ar trebui. Iar pentru toate, președintele României spune că de vină e doar comunicarea <suboptimală>. Nu! De vină este <subumanitatea> voastră iresponsabiă și insuportabilă! Pentru o mână de voturi, inconștienților! O să primiți ce meritați pe 6 decembrie”, conchide Ciolacu.

Președintele Klaus Iohannis spune că suntem în a treia săptămână în care numărul de noi cazuri de coronavirus se situează în zona de 10.000, ceea ce înseamnă că măsurile au fost corecte, însă nu suficiente, deoarece numărul pacienților din ATI și al deceselor este din ce în ce mai mare.