Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Lucian Bode: O aeronavă TAROM, pregătită pentru un eventual transfer în străinătate al medicului ars în incendiul de la ATI Piatra Neamț

bode.jpg

Ministrul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, Lucian Bode
Image source: 
Facebook/ Lucian Bode

O aeronavă TAROM este pregătită pentru un eventual transfer în străinătate al medicului care a suferit arsuri pe 40% din corp în urma incendiului care a izbucnit la secţia ATI a Spitalului Judeţean din Piatra Neamţ, a anunţat, sâmbătă seara, pe Facebook, ministrul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, Lucian Bode.

"O tragedie fără margini a avut loc la secţia ATI la Spitalul Judeţean Neamţ. Incendiul a curmat vieţi, iar prea multe familii sunt îndoliate. Le transmit condoleanţe tuturor celor care au pierdut pe cineva drag. Totodată, gândurile şi rugăciunile noastre sunt pentru cei care luptă pentru viaţa lor. Din păcate, doctorul de gardă este în stare critică, cu arsuri, după ce a luptat pentru salvarea pacienţilor în stare critică. Am discutat cu domnul prim-ministru şi am pregătit deja o aeronavă TAROM pentru un eventual transfer în afara ţării dacă situaţia o va cere. La această oră aeronava şi echipajul aferent sunt pregătite. Închei prin a spune că e de datoria noastră, a tuturor, să facem tot ce ne stă în putinţă pentru ca astfel de tragedii să nu se mai repete", a  scris ministrul Transporturilor, Lucian Bode.