Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Parcul Disneyland din Orange, California, va deveni centru de vaccinare împotriva Covid

disney.jpg

Sursa imaginii: 
californiabeaches.com

Parcul de distracţii Disneyland, deţinut de Walt Disney Co, închis pentru public din luna martie, va fi primul mare centru pentru vaccinare anti-COVID-19 din comitatul Orange, California, au anunţat oficiali guvernamentali, potrivit agenției Reuters, citată de Agerpres.

Disneyland va deveni primul Supercentru de Distribuţie din comitat, operaţional la sfârşitul săptămânii viitoare, au precizat autorităţile districtuale într-un comunicat.

''Complexul Disneyland, cel mai mare angajator din comitatul Orange, a demarat iniţiativa de a găzdui primul supercentru de vaccinare din regiune - asumându-şi o responsabilitate majoră în procesul de distribuţie a vaccinurilor'', a spus un consilier al comitatului Orange, reprezentant al First District, Andrew Do.

Oficialii comitatului vor anunţa amplasarea unor puncte de vaccinare suplimentare, pe măsură ce alte acorduri vor fi finalizate.

''Complexul Disneyland este mândru că poate sprijini comitatul Orange şi oraşul Anaheim punându-şi la dispoziţie proprietatea şi suntem recunoscători pentru toate eforturile acestora în vederea combaterii COVID-19'', a declarat Pamela Hymel, medic şef în cadrul Disney Parks.