Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Răspunsul STS după blocarea platformei pentru programare la vaccinare: „Este în actualizare”

Serviciul de Telecomunicații Speciale precizează că platforma pentru programare la vaccinare nu s-a blocat din cauza numărului mare de accesări, ci fiindcă se află în procedură de actualizare.

În privința funcționări platformei naționale pentru programare la vaccinare împotriva COVID-19, Biroul de presă al STS precizează că, întrucât trecerea de la prima etapă s-a realizat începând cu ora 15:00, în acest moment se realizează transferul tuturor serviciilor de pe platforma disponibilă pentru etapa 1 pe varianta actualizată pentru etapa a doua:

Facem precizarea că platforma https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/ nu s-a blocat din cauza numărului de accesări multiple, fiind în procedură de actualizare. Specialiștii STS desfășoară activitățile tehnice necesare pentru asigurarea funcționării în condiții de siguranță a platformei de programare la vaccinare”, arată STS.

Aceste precizări vin în contextul în care platforma nu poate fi accesată încă.

Mulți medicii de familie spun că pacienții îi sună continuu și vor indicații despre momentul în care trebuie să facă programările.