Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Eddie Murphy revine cu ”Un prinț la New York – 2”

eddy_murphy.png

Eddie Murphy la ceremonia de decernare a premiilor Globurile de Aur, Beverly Hills, California, 5 ianuarie 2020
Sursa imaginii: 
AFP via France24

După succesul mondial cu ”Un prinț la New York” înregistrat acum mai bine de 30 de ani, celebrul star american Eddie Murphy revine cu partea a doua a filmului, care va fi lansată pe platforma Amazon prime la 5 martie, transmite AFP.

Înaintea lansării actorul american a ținut să precizeze că noul film nu are nimic de-a face cu mișcarea "Black Lives Matter" care a căpătat amploare la nivel mondial în ultima perioadă:

”Un prinț la New York – 2” nu are nimic de-a face cu treaba asta, este pur și simplu un film despre familie, despre dragoste, despre dreptate, despre tradiție”, a subliniat el.

Actorul s-a declarat mândru că prima parte a filmului a fost ”primul film din istoria cinematografie care a avut în distribuție exclusiv actori de culoare și care a înregistrat un succes mondial de amploare”.

Alături de Eddie Murphy în film apar multe alte staruri de culoare, precum Wesley Snipes, Leslie Jones, Tracey Morgan sau James Earl Jones. Una din fiicele lui Eddie, Bella, face și ea parte din distribuție.

 

Articolul integral aici