Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Bărbatul care a sechestrat și ucis doi muncitori într-un apartament din Onești a fost împușcat de polițiști

injunghiere.jpg

Sursa imaginii: 
Lyonmag.com

O dublă crimă a avut loc în Bacău, unde un bărbat a sechestrat doi muncitori într-un apartament și i-a înjunghiat mortal, fiind apoi împușcat poliţiştii care au intervenit în forţă.

Desfășurarea evenimentelor a fost relatată de Poliția Județeană Bacău:

Urmare a deplasării forţelor de ordine la faţa locului, împreună cu negociatorul echipei operative, s-au purtat discuţii şi negocieri cu persoana în cauză, pentru a-l convinge să renunţe la acţiunile sale. La un moment dat, autorul, care părea calm, a început să exercite acte de violenţă asupra persoanelor aflate în apartament, moment sesizat şi de forţele de ordine. În sprijinul persoanelor aflate în apartament, s-a forţat cu mijloace din dotare uşa metalică a locuinţei, agresorul încercând să blocheze uşa, având în mână un cuţit”, a transmis IPJ Bacău, citat de „News.ro”.

Polițiștii au precizat că, la acel moment, forţele de ordine au folosit armamentul din dotare prin foc executat spre picioarele agresorului, acesta fiind rănit şi imobilizat.

În momentul pătrunderii în apartament, au fost găsite cele două persoane, care prezentau multiple plăgi înjunghiate. Cele două persoane au primit îngrijiri medicale de specialitate, însă, urmare a leziunilor suferite, au decedat”, potrivit IPJ Bacău.

Între timp, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău a preluat cauza, pentru efectuarea de cercetări.

Conform „Ziarul de Bacău”, bărbatul i-a sechestrat pe cei doi muncitori într-un apartament în care a locuit anterior şi din care a fost evacuat prin sentinţă judecătorească.

Acesta a ameninţat că îi va ucide, dacă decizia nu va fi revocată și chiar el a sunat la 112 pentru a anunţa incidentul.