Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Primarul Sectorului 2 la RFI: Cazul Bamboo probabil nu este unul singular

Clubul Bamboo a fost închis temporar (Sursa foto: Facebook/Radu Mihaiu)

Activitatea clubului Bamboo din București a fost suspendată. Autoritățile au sancționat localul, după ce în curtea lui a fost amenajat ilegal un cort pentru petreceri.

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, spune la RFI după cazul Bamboo că e foarte probabil să nu fie unul singular: ”Probabil că nu este unul singular. Vom avea mai multe acțiuni concertate ale autorităților, în așa fel încât să ne asigurăm că acolo unde există suspiciuni întemeiate că se întâmplă acest lucru, să mergem și să vedem dacă sunt cu toate autorizațiile în regulă”.

Primarul precizează pe de altă parte că uneori e greu de stabilit dacă o lege este încălcată sau nu, pentru că legislația nu este întotdeauna foarte clară: ”Întotdeauna când facem lucruri de genul ăsta, trebuie să ne asigurăm că legea este respectată și de către autorități, adică trebuie să ne asigurăm că nu comitem abuzuri la adresa mediului privat. De multe ori, lucrurile nu sunt 100% clare, adică nu este foarte clar că cineva încalcă sau nu încalcă legea”.

 
Radu Mihaiu, despre suspendarea activității clubului Bamboo