Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Cum să faci ca vizita la cabinet să nu fie o tortură?

great_picture.jpg

Un câine urmărind cu atenție cursul de gentle hadling...
Image source: 
Facebook/Ceva pufos

Anul acesta atelierele Vet Talks au lansat o provocare proprietarilor de câini dar și medicilor veterinari : este vorba de un curs on line de ”gentle handling” organizat de doctorul Cristian Daniel Cristea, medic veterinar în cadrul Spitalului Veterinar Pet Stuff, și Vlad Popescu, instructor canin și co-fondator al Clubului Câinilor Utilitari din București.

Ce urmărește cursul? Să ușureze interacțiunea animalelor de companie cu medicii, interacțiune adesea dificilă : mulți proprietari de câini se gândesc cu groază la momentul în care vor încerca să convingă patrupedul tremurător să intre în cabinet și să se lase examinat și mulți medici se confruntă cu dificultatea de a trata un câine care, speriat, poate deveni agitat sau chiar agresiv… Vlad Popescu, explică la RFI filosofia din spatele acestor ateliere on line. Pentru urmatorul curs, programat pe 29 aprilie, urmăriți paginile de Facebook Clubul Câinilor Utilitari și Ceva Pufos…

 

 
Vlad Popescu, instructor canin și co-fondator al Clubului Câinilor Utilitari din București, despre cursul de ”gentle hadling”