Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Marcel Ciolacu: Trei găști au aruncat țara în haos

marcel_ciolacu_psd_buget_sporuri_masura_populista.jpg

Marcel Ciolacu, președintele PSD
Image source: 
(Sursa foto: psd.ro)

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, critică formațiunile din coaliția de guvernare, dar și pe șeful statului: „Au trecut mai bine de 24 de ore de când trei găști au aruncat țara în haos. Iar Iohannis - artizanul acestui dezastru, doarme neîntors”, spune liderul social-democrat.

Au trecut mai bine de 24 de ore de când trei găști au aruncat țara în haos. Iar Iohannis - artizanul acestui dezastru, doarme neîntors! S-a umflat socata în voi! Vă dați cu trotinetele în cap! Vă trageți de păr în fața camerelor! Vă maimuțăriți la tv încercând să păreți gravi în timp ce dați ultimatumuri și para-ultimatumuri! Ați transformat masa guvernului într-o tarabă a intereselor și ifoselor voastre! Dar pentru țară ce faceți, incompetenților?! Dar ultimatumuri pentru a crește testarea și numărul de paturi la ATI când dați? Chiar nu vă e rușine?!”, transmite Marcel Ciolacu pe Facebook.


Image source: 
Facebook/ Marcel Ciolacu

El reamintește de faptul că joi autoritățile au raportat 195 de decese din cauza COVID-19.

„Nu e niciun loc la ATI. Lumea moare de foame la propriu. Euro este 5 lei. Agricultura e la pământ. Ați depășit viteza luminii la împrumuturi. De 4 luni nu faceți decât să vă împărțiți funcții și bani. România se scufundă și voi continuați să vă bateți pe ciolan! Opriți-vă”, conchide președintele social-democraților.