Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Un bărbat ucis şi un altul rănit grav, la Timișoara, într-un conflict între două grupuri de migranţi

injunghiere.jpg

Sursa imaginii: 
Lyonmag.com

O persoană originară din Afganistan a murit, iar o alta este grav rănită și se află la spital, în urma unei răfuieli între două grupuri de migranţi, care a avut loc, luni, lângă Gara de Nord din Timişoara.

Potrivit News.ro, cei care i-au înjunghiat pe migranți sunt căutaţi de poliţişti.

Conform martorilor, scandalul a izbucnit pe malul Canalului Bega, pe Splaiul Nicolae Titulescu, nu departe de Gara de Nord. Acolo, mai mulţi migranţi s-au încăierat, iar doi afgani au fost înjunghiaţi. Aceştia au reuşit să fugă până pe Bulevardul Dragalina unde, din cauza rănilor, s-au prăbuşit.

Apoi, oamenii care i-au observat au sunat la numărul de urgenţe 112, iar mai multe echipaje de la Ambulanţă şi Poliţie au fost chemate acolo.

Răniţii au fost duşi la spital, însă unul dintre ei a murit. Şi cel de-al doilea bărbat înjunghiat este în stare gravă, iar medicii fac eforturi să-i salveze viaţa.

În prezent, poliţiştii încearcă să-i găsească pe agresori, care au fugit. Câteva echipaje fac verificări în zona Gării de Nord şi adună informaţii în speranţa că vor obţine un indiciu care să-i ducă pe urmele agresorilor.