Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Timișenii se pot vaccina cu Johnson&Johnson la Festivalul Lavandei

lavanda.jpg

Image source: 
facebook.com/festivalullavandei.ro

Participanții la Festivalul Lavandei din județul Timiș se pot vaccina anti-Covid într-un centru mobil organizat de Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Victor Popescu” din Timișoara.

Evenimentul a început vineri și se va încheia duminică, în localitatea Fibiș, la aproximativ 40 de kilometri distanță de Timișoara.

Vară, soare și lavandă, ce ți-ai putea dori mai mult? Mirosul proaspăt al naturii și zâmbetele oamenilor ne aduc aminte de normalitate, de o viața simplă de dinainte de pandemie. Un firesc care părea că e departe de noi la un moment dat, dar iată-ne aici, la Festivalul Lavandei în Fibiș, la 40 de km de Timișoara. În aceste trei zile ale Festivalului Lavandei, centrul mobil de vaccinare al Spitalului Militar Timișoara vă așteaptă într-un număr cât mai mare la vaccin”, au anunțat reprezentanții spitalului militar.

Cei care doresc să se vaccineze, o pot face și sâmbătă și duminică, în intervalul orar 08:00-20:00. La centrul mobil se folosește vaccinul Johnson&Johnson, utilizat într-o singură doză, fără rapel.