Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Alfred Simonis, liderul deputaților PSD, are COVID-19, deși este vaccinat

Alfred Simonis PSD criza facturi frig Timisoara.jpg

Alfred Simonis speră ca măsurile anunțate de Guvern să scadă facturile la energie și gaze
Alfred Simonis speră ca măsurile anunțate de Guvern să scadă facturile la energie și gaze
Sursa imaginii: 
Facebook/Alfred Simonis

Șeful grupului social-democraților din Camera Deputaților a contactat coronavirusul deși e vaccinat, a anunțat, miercuri seara, președintele partidului, Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a spus că atât deputatul, cât și soția sa însărcinată și alți membri ai familiei, se simt bine.

Tot Ciolacu a spus, miercuri seara, la România TV, că efectele vaccinului anti-COVID-19 se văd, însă guvernanții sunt vinovați că nu fac tot ce ar trebui pentru ca românii să aibă încredere și să se vaccineze. El a dat exemplul lui Alfred Simonis, care e vaccinat, a făcut COVID-19, dar simptomele sunt ușoare.

Liderul de grup al PSD de la Camera Deputaților, domnul Simonis, este vaccinat. Are COVID în acest moment. Valul 4. Este altătulpină, categoric. Și el, și toată familia, 10 membri ai familiei. Faptul că este vaccinat, efectele asupra lui sunt mult mai reduse. Este bine și el, și toată familia. Soția este și însărcinată. Deci, există efecte benefice ale vaccinării”, a spus Marcel Ciolacu.

Totodată, președintele PSD acuză reprezentanții Guvernului că nu au lăsat specialiștii să explice beneficiile vaccinului „și acum caută vinovatul”.

Ei singuri și-au pus țintă. Cât au zis? Cinci milioane până la 1 august. Primul obiectiv a fost 10,4 milioane de români vaccinați în septembrie. Suntem departe rău și nu se mai vaccinează nimeni. Toate centrele sunt goale. Cine este de vină? De ce nu răspunde nimeni?”, a mai spus conducătorul social-democrat.

Amintim, de la începutul campaniei, în România au fost vaccinate aproape 5 milioane de persoane, din care 4.822.669 cu schema completă de imunizare.