Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


A început UNTOLD-ul cu participare mare, în ciuda restricțiilor

untold_2021.jpeg

Mii de participanți la Untold 2021, ziua 1
Mii de participanți la Untold 2021, ziua 1

Cel mai mare festival din România, Untold a început la Cluj-Napoca. Zeci de mii de oameni s-au strâns în prima seară la Untold, pentru a se bucura de spectacolele muzică și culoare. Organizatorii aplică reguli de acces și de triaj epidemiologic stricte, pentru a ține sub control răspândirea coronavirusului. În plus, masca este obligatorie în spațiile închise și de tranzit.

 

Festivalul Untold a readus la viață zona stadionului Cluj Arena, Sălii Polivalente și Parcul Central, zonă care a fost delimitată pentru a face parte din perimetrul evenimentului, cu acces controlat. Există mai multe scene. Cea principală a fost amenajată pe stadionul Cluj Arena, iar celelalte în jurul stadionului.

 

În ciuda restricțiilor, un mare număr de oameni a venit la festival, unii chiar din Franța, Brazilia sau Paraguay. 

 

Pe lângă DJ-ii faimoși prezenți la Untold, festivalul are și muzică de alte genuri. Un moment special este concertul celui mai faimos naist roman, Gheorghe Zamfir. Untold înseamnă și spectacole de foc și lumini, expoziții de artă sud-americană, precum și expoziții ale creațiilor unor designeri de modă renumiți.

 

În ceea ce privește măsurile anti Covid, în incinta festivalului Untold au acces doar persoanele vaccinate, cele care au trecut prin boală în ultimele 6 luni și pot dovedi acest lucru sau care au fost testate rapid sau PCR. La primirea brățărilor de acces în festival, este scanat și QR code-ul de pe certificatul Covid.

 

Ediția Untold de anul acesta se desfășoară între 9 și 12 septembrie, după ce anul trecut festivalul a fost anulat.