Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Clotilde Armand: Incendiul de la blocul în construcţie a pornit de la nişte lampioane, e nevoie de măsuri privind utilizarea acestora

clotilde.jpg

Clotilde Armand: Incendiul de la blocul în construcţie a pornit de la nişte lampioane, e nevoie de măsuri privind utilizarea acestora. Sursa foto: Arhiva RFI

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, spune că trebuie luate măsuri urgente în ceea ce priveşte comercializarea şi utilizarea lampioanelor.

Afirmaţiile acesteia vin în urma incendiului de sâmbătă seara de la un bloc aflat în construcţie pe str. Parcului care ar fi pornit de la nişte lampioane lansate la o petrecere de lângă imobil.

''La ultimul etaj al blocului care a luat foc aseară în Sectorul 1 erau depozitate butoaie cu smoală. Am aflat de la autorităţi că incendiul a pornit de la nişte lampioane lansate la o petrecere de lângă bloc. În prezent, blocul nu este locuit.... dacă ar fi fost posibil că acum am fi asistat la o tragedie'', a scris primarul duminică pe Facebook.

Potrivit lui Clotilde Armand, trebuie luate măsuri urgente din partea autorităţilor pentru comercializarea şi utilizarea lampioanelor. ''Pentru că data viitoare s-ar putea să nu mai avem noroc'', a adăugat aceasta.

Amintim, un incediu a izbucnit sâmbătă seara la un bloc aflat în construcţie în Capitală, pe str. Parcului. Potrivit ISUBIF, incendiul s-a produs pe terasa unui bloc cu 12 etaje aflat în construcţie.

Suprafaţa afectată de flăcări a fost de aproximativ 500 mp.