Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Premierul Ciucă cere o anchetă „rapidă” în cazul fetiței decedate după ce a fost lovită de o mașină a poliției

ciuca.jpg

Premierul Nicolae Ciucă. Sursa foto: Facebook/Guvernul Romaniei

Premierul Nicolae Ciucă i-a cerut ministrului de Interne ca ancheta pivind stabilirea responsabiliății în cazul accidenului produs joi, în urma căreia o fetiță a murit după ce a fost lovită de o mașină a poliției, să se deruleze rapid.

„Am aflat cu tristețe despre tragicul accident rutier în care o fetiță și-a pierdut viața, astăzi, în București, după ce a fost lovită de o mașină a Poliției. Sunt consternat de moartea violentă a copilei și transmit condoleanțe familiei îndoliate. Am vorbit cu ministrul Sănătății și am încredere că medicii vor face tot ce e necesar pentru îngrijirea, în cele mai bune condiții, a celei de a doua fetițe, despre care am primit asigurări că este în afara oricărui pericol”, a transmis joi seara premierul.

Acesta a cerut ca anchetă în acest caz să se deruleze apid.

„I-am cerut ministrului de Interne să se asigure că ancheta privind stabilirea responsabilității se derulează rapid. Cei care reprezintă o autoritate publică, mai ales când poartă uniformă, sunt primii datori să protejeze cetățenii și să se asigure de respectarea legii”, a mai transmis Nicolae Ciucă.

Amintim, o mașină de poliție a accidentat, joi după-amiază, două fete, în Sectorul 1 al Capitalei. Una dintre fete a murit, iar cealaltă a ajuns la spital