Metroul bucureștean riscă să rămână fără servicii de mentenanță

metrorex_facebook.jpg

Metroul bucureștean riscă să rămână fără servicii de mentenanță
Metroul bucureștean riscă să rămână fără servicii de mentenanță. ALSTOM, compania care asigură mentenanţa metroului bucureştean, ia în considerare suspendarea progresivă a serviciilor de întreținere a flotei de metrou, de luna viitoare, dacă Metrorex nu își va achita facturile restante.
Sursa imaginii: 
Metrorex / Facebook

ALSTOM, compania care asigură mentenanţa metroului bucureştean, ia în considerare suspendarea progresivă a serviciilor de întreținere a flotei de metrou, începând de luna viitoare, dacă Metrorex nu își va achita facturile restante, a căror valoare totală este echivalentă unui an de servicii prestate. 
 

Într-un interviu acordat News.ro, preşedintele Alstom pe Europa, a declarat că suma datorată depășește 33 de milioane euro.
Preşedintele Alstom Europe menţionează că în tot acest timp Alstom a plătit furnizorii şi salariile angajaţilor la zi, inclusiv o creştere salarială de 10% anul trecut şi anul acesta. 
Compania Alstom este prezentă în România de 30 de ani şi are peste 1.200 de angajaţi în principal în Bucureşti, Braşov şi Cluj-Napoca. Din acest total, aproximativ 350 sunt implicaţi exclusiv în activităţi de mentenanţă pentru flota de metrou din Bucureşti.