Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Atac armat într-un mall din Copenhaga. Poliția anunță că sunt „mai mulți morți și răniți”

pistol.jpg

Sursa imaginii: 
www.publicdomainpictures.net

Mai multe persoane au fost ucise într-un atac armat comis într-un centru comercial din Copenhaga, duminică, a anunțat poliția daneză, precizând că un tânăr de 22 de ani a fost arestat în legătură cu atacul, pe care nu-l exclude a fi un „act de terorism”, relatează Reuters.

Mai multe persoane au fost ucise în atacul armat din mallul Field's - le-a spus jurnaliștilor inspectorul-şef de poliţie Soren Thomassen, citat de Reuters. De asemenea, potrivit poliției, suspectul arestat este un danez în vârstă de 22 de ani. Poliția nu exclude la acest moment ca atacul să fie un „act de terorism”.

Poliția din Copenhaga a anunțat anterior că mai multe persoane au fost lovite de focuri de armă, duminică, într-un centru comercial din capitală.

Cântărețul britanic Harry Styles urma să susțină un concert mai târziu în cursul serii, la ora locală 20:00, pe o scenă nu departe de mall.

Concertul va avea loc așa cum era programat, după un dialog cu poliția și în condițiile în care jumătate dintre spectatori au intrat deja în incintă, a precizat pentru Reuters promoterul concertului Live Nation.