Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Actrița Kirstie Alley a încetat din viață

kirstie_alley.jpg

Sursa imaginii: 
Facebook / Kirstie Alley

Actrița americană Kirstie Alley, celebră pentru rolurile din ”Cheers” și ”Look Who’s Talking”, a încetat din viață la vârsta de 71 de ani, transmite hotnews.ro. Vestea tristă a fost anunțată prin intermediul conturilor oficiale de pe rețelele de socializare, pe care s-a distribuit o declarație din partea copiilor ei, Lillie Price Stevenson și William True Stevenson.

"Tuturor prietenilor noștri, de pretutindeni din întreaga lume... Suntem triști să vă informăm că mama noastră incredibilă, firavă și iubitoare s-a stins din viață după o luptă cu cancerul, descoperit de curând. A fost înconjurată de familie și a luptat cu multă putere, lăsându-ne cu bucuria ei nesfârșită de a trăi și de orice aventuri care o așteaptă.

Pe cât de emblematică a fost pe ecran, a fost o mamă și o bunică și mai uimitoare", au transmis cei doi copii ai actriței.

Kirstie Alley a fost cunoscută mai ales pentru rolul Rebecca Howe din serialul NBC „Cheers", despre viața patronilor unui bar din Boston, pentru care a câștigat în 1991 premiul Emmy pentru cea mai bună actriță în rol principal într-un serial de comedie, notează AFP.

Ea a câștigat un al doilea Emmy pentru interpretarea unei mame singure care își crește fiul autist în filmul "David to Madness" din 2020.

Kirstie Alley a jucat și în comedia romantică "Hello Mommy Here Baby" din 1989 - și în cele două continuări ale sale, alături de John Travolta.

Fostul soț al lui Alley, actorul Parker Stevenson, a transmis: „Sunt atât de recunoscător pentru anii petrecuți împreună și pentru cei doi copii incredibil de frumoși și acum nepoți pe care îi avem. Ne vei lipsi”. John Travolta, prietenul lui Alley și partenerul ei din Look Who’s Talking, a adus și el un omagiu actriței. „Kirstie a fost una dintre cele mai speciale relații pe care le-am avut vreodată. Te iubesc Kirstie”, a scris el. „Știu că ne vom revedea”.