Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Lisa Marie Presley a încetat din viață

lisa_marie_presley.jpg

Lisa Marie Presley la Los Angeles, 21 iunie 2022 à Los Angeles.
Sursa imaginii: 
© Ringo Chip, Reuters via France24

Lisa Marie Presley, fiica legendei rock Elvis Presley, a murit joi la vârsta de 54 de ani. "Cu inima plină de durere trebuie să împărtăşesc vestea devastatoare: draga mea fiică Lisa Marie ne-a părăsit", a confirmat mama ei, Priscilla Presley, într-un comunicat trimis site-ului People și citat de Digi24.

Fiica "Regelui" fusese transportată de urgenţă la spital, joi dimineaţă, potrivit unui mesaj postat mai devreme de mama ei pe reţelele sociale. Ea a fost plasată în comă artificială, sub asistenţă respiratorie, după un stop cardiac, potrivit site-ului specializat în difuzarea de informaţii despre celebrităţi TMZ care s-a bazat pe surse anonime.

Cântăreaţa a asistat marţi, alături de mama ei Priscilla Presley, la ceremonia Globurilor de Aur, în cursul căreia actorul Austin Butler a câştigat premiul pentru cel mai bun actor într-un film dramatic graţie rolului interpretat în pelicula "Elvis".

Lisa Marie Presley a fost singurul copil al lui Elvis. Ea a controlat anterior compania Elvis Presley Enterprises, dar, în 2005, şi-a vândut cea mai mare parte a acţiunilor unei firme de capital privat. A păstrat controlul asupra Graceland, proprietatea din Memphis, Tennessee pe care o deţinea tatăl său şi unde a fost găsit inconştient în august 1977, înainte de a fi dus la spital

Lisa Marie Presley a lansat trei albume în cariera sa şi este mama actorului Riley Keough, care a jucat în "Mad Max: Fury Road". Pe lângă Danny Keough, de care a divorţat în 1994, a mai fost căsătorită cu Nicolas Cage, Michael Jackson şi cu actorul-compozitor Michael Lockwood.