Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Un echipaj al Poliţiei Locale Sector 4 a fost atacat cu pietre de un bărbat

masina_vandalizata.jpg

Sursa imaginii: 
https://www.politialocala4.ro/

Incident șocant în această dimineață la Pasajul Unirii din Bucureşti. Un bărbat a aruncat cu pietre în echipajul Poliției Locale, aflat la intrarea în pasaj.

Un bărbat în vârstă de 29 de ani a atacat cu bucăți de piatră cubică echipajul Poliției Locale, aflat la intrarea în pasaj Unirii, din București, pe sensul dinspre Piața Universității către Bulevardul Dimitrie Cantemir. Din fericire, agentul care se afla în misiune de monitorizare a traficului din zonă nu a fost rănit, însă două dintre geamurile laterale și luneta autospecialei în care acesta se afla au fost distruse.

Extrem de recalcitrant, agresorul a fugit de la fața locului, fiind, ulterior, prins în Centrul Vechi, identificat și predat polițiștilor Secției 14, care au efectuat cercetări la fața locului pentru distrugere și tulburare a ordinii si liniștii publice.”, anunță Poliția Sector 4.

Cazul a fost preluat de polițiștii Secției 14, care au făcut cercetări la fața locului pentru distrugere și tulburare a ordinii şi liniștii publice.