Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Ninsori şi viscol în sudul ţării

Iarna repune stăpânire pe România, iar Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare de ninsori şi viscol. Meteorologii anunţă că până duminică, la ora 23.00, va ninge în toată ţara, mai abundent în jumatatea sudică. Atenţionarea este valabilă în Bucureşti şi 24 de judeţe.

"În intervalul 22 ianuarie, ora 12.00 - 23 ianuarie, ora 23.00 va ninge în cea mai mare parte a ţării, pe arii mai extinse şi local mai abundent în regiunile din jumătatea de sud, iar în Muntenia, Dobrogea şi sudul Moldovei vântul va avea intensificări, viscolind temporar ninsoarea", se arată în atenţionarea emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Ninsori şi viscol în sudul ţării

Oana Păduraru, Meteorolog de serviciu

AscultăDownload

Meteorologii menţionează că în zona litoralului vor fi şi precipitaţii sub formă de ploaie sau lapoviţă. Atenţionarea cod galben este valabilă pentru Bucureşti şi judeţele Caraş-Severin, Mehedinţi, Gorj, Dolj, Olt, Vâlcea, Teleorman, Argeş, Giurgiu, Dâmboviţa, Ilfov, Prahova, Călăraşi, Ialomiţa, Buzău, Brăila, Tulcea, Constanţa, Galaţi, Vrancea, Vaslui, Covasna şi parţial în Sibiu şi Braşov.