Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Spectacol caritabil "Toţi cinci" - pentru Andrei

Compania “Passe-Partout Dan Puric”  va invită să participati la spectacolul “Toți cinci” dedicat strangerii de fonduri pentru Andrei Teodoroiu, un tanar bolnav de cancer care are nevoie de un transplant de ficat.

Prin acest spectacol, dedicat lui Andi și visurilor sale care se pot frânge în orice clipă, încercăm să facem cunoscută drama pe care o trăiește acest tânăr și, în măsura în care putem, să contribuim și noi la suma care trebuie adunată pentru operația de care are nevoie.

Andi are 25 de ani, este absolvent al Politehnicii și până mai ieri juca baschet, cânta, dansa, mergea cu bicicleta, râdea și glumea.

Acum, Andrei Teodoroiu are cancer. Boala i-a fost depistată întâmplător. O hepatita B,nedescoperită la timp, pe care o avea de când era mic, a generat o  ciroză hepatică virusală HBV compensată (hepatocarcinom de lob hepatic stâng și tromboză de venă portă stângă). Andi are nevoie de un transplant de ficat și singura lui șansă este să meargă în Germania, unde doctorii sunt convinși că îl pot opera și îl vor ajuta în recuperare.

Există totuși un “dar” și acest “dar” este egal cu suma de bani necesară operației și tratamentului de refacere, valorând 150.000 de euro. Sunt foarte mulți bani pentru oricare dintre noi și, mai ales pentru Andi, care abia a terminat facultatea. Totuși nu este o sumă imposibilă dacă noi, ceilalți, încercăm să îl sprijinim.

Așadar, vă rugăm să fiți alături de noi, fiindcă șansa la viață a lui Andrei Teodoroiu depinde și de noi.

Informații despre Andrei găsiți pe www.andreiteodoroiu.ro.

Noi, actorii trupei Pasee- Partout Dan Puric, vă așteptăm la spectacolul “Toți cinci”- pentru Andrei, duminică, la orele 19.00 la Teatrul de pe Lipscani. Puteți face donații direct, și în foaierul teatrului. Până atunci îl puteți ajuta pe Andrei, cu orice sumă, pe  care o puteți depune  în conturile:

CONT LEI: RO72BRDE300SV19654493000

CONT EURO: RO89BRDE300SV81627453000

CONT DOL : RO95BRDE300SV81732093000

Pentru cei din afara tării: SWIFT: BRDEROBU

Spectacolul  “Toti cinci”, adică Ana Pepine, Dana Paraschiv, Ștefan Ruxanda, Paul Cimpoieru și Silviu Man învață, cu fiecare reprezentație să râdă, să plângă,  și să “deschida poarta” spre sufletul omului contemporan bântuit de angoase, frustrări, vise, iubiri și speranțe traduse în gest, dans  și pantomimă. Duminică, “Toți cinci” se va juca pentru șansa la viață a unui tânăr dar și pentru șansa fiecăruia dintre noi de a ne redescoperi interesul și solidaritatea pentru semenii noștri, în situații limită.