Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Mircea Lucescu, operat cu succes

mircea-lucescu-operat-succes.jpg

Mircea Lucescu a trecut cu bine de operație.

Antrenorul Mircea Lucescu a fost operat duminică, pentru a i se îndepărta din cavitatea toracică o cantitate mare de lichid acumulată sub dren. Operaţia a durat două ore și s-a încheiat cu succes.

Mircea Lucescu a fost operat de o echipă de 11 medici. Aceștia spun că intervenţia chirurgicală la care a fost supus antrenorul lui Șahtior Donețk a decurs bine, hematomul fiind cauzat de fracturile costale.

"Sperăm să evolueze bine, este un tip robust, coastele au fost fixate, durerea postoperatorie va fi astfel mai mică", precizează doctorii. Aceştia nu exclud însă apariţia unor complicaţii.

Spitalul va transmite zilnic, la ora 12, un buletin de presă, cu informaţii despre starea de sănătate a lui Mircea Lucescu.

Antrenorul român a fost rănit vineri într-un accident rutier, petrecut pe Bulevardul Vasile Milea din Capitală. În urma accidentului, Mircea Lucescu a fost dus la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, fiind internat în Secţia de Terapie Intensivă, după ce a fost supus unor investigaţii medicale, printre care electrocardiogramă şi computer tomograf.

Mircea Lucescu are 66 de ani. El a pregătit în cariera sa echipa naţională a României şi formaţiile Corvinul Hunedoara, Dinamo Bucureşti, Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid Bucureşti, Internazionale Milano, Galatasaray Istanbul, Beşiktaş Istanbul şi Şahtior Doneţk.