Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


MIRA TELECOM anunță prelungirea termenului de înscriere pentru bursele de excelență

mira-telecom-intership-student.jpg

MIRA TELECOM anunță prelungirea termenului de înscriere pentru bursele de excelență

La cererea participanților, Mira Telecom anunță prelungirea termenului de înscriere în programul „Mira Telecom Student – Programming the future”. Cei interesați pot aplica până în data de 13 martie 2012, ora 23:59.

Reamintim faptul că programul de internship și bursele de excelență sunt adresate studenţilor în anii II – IV sau masteranzilor în primul an ai Facultăţilor de Automatică şi Calculatoare sau Electronică, Telecomunicaţii și Tehnologia Informaţiei din Bucureşti. 

 

Vor fi acordate trei burse anuale, în valoare de 2.000 Euro fiecare, pentru anul universitar 2012 - 2013. Câștigătorii burselor vor fi selectați dintre participanţii la programul de internship în cadrul proiectului "NanoProgramming - controlling a system for atomic and nanoscale manipulation", realizat în colaborare cu Center for Surface Science and Nanotechnology al U.P.B., sub îndrumarea d-lui Prof. Dr.rer.nat. Marius Enăchescu. Programul de internship se va desfășura în perioada 20 martie – 30 iunie 2012 și va fi retribuit individual lunar, cu suma de 1.000 lei.

Pentru detalii, candidaţii pot accesa www.miratelecom.ro/student, pagina de facebook a companiei http://www.facebook.com/mira.telecom sau pot trimite întrebări la adresa [email protected].  

 

Mira Telecom - companie cu capital integral românesc - cu o experiență de 14 ani pe piața românească și internațională, și-a început activitatea cu distribuția echipamentelor de radiocomunicații. Diversificarea serviciilor a reprezentat un principiu de bază în evoluția companiei, MIRA TELECOM oferind astăzi soluții complete de securitate, IT și telecom, dublate de un serviciu integrat eficient și operativ, care să aducă o reală valoare adăugată operațiunilor clienților.

Center for Surface Science and Nanotechnology (CSSNT) – este un centru de cercetare al UPB, format foarte recent, ca răspuns la provocările cele mai avansate ale științei contemporane: știința suprafeței și nanotehnologia. CSSNT are două obiective majore: (A) realizarea de cercetare fundamentală cu performanțe de vârf la nivel mondial, e.g., rezoluție atomică în aer pe diverse suprafețe; (B) realizarea de cercetare ingineresc aplicativă în domeniul nanotehnologiilor, e.g., elaborarea de tehnologii pentru obținerea unor dispozitive nanometrice și la scară atomică cu aplicații în microelectronică, microbiologie și tehnologie chimică.