Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Atac armat cu trei victime, la Arad

Trei persoane au murit, sâmbătă, în comuna Pecica, din Arad, după ce un bărbat de 68 de ani a deschis focul pe stradă, împuşcându-şi fosta concubină şi pe cumnata acesteia. El a tras mai multe focuri de armă în cele două femei, apoi s-a sinucis. Toate cele trei persoane sunt de etnie romă, conform primarului din localitate.

 

Martorii oculari spun că incidentul s-a petrecut la scurt timp de la ieşirea celor trei dintr-un magazin. Ei afirmă că totul a durat maximum 30 de secunde, iar la asasinat au asistat mai mulţi trecători.

Potrivit şefului Poliţiei Arad, Nicolae Bătrân, concubina bărbatului a murit pe loc, agresorul a decedat la scurt timp, iar cumnata femeii a murit după sosirea echipajelor medicale.

Conform şefului Poliţiei Arad, bărbatul locuia şi lucra în Austria şi venea la Arad o dată pe lună. El nu era cunoscut cu antecedente şi nici ca o persoană violentă.

O echipă de criminalişti, coordonaţi de un procuror, desfăşoară ancheta la faţa locului, urmând să fie făcută expertiza balistică a pistolului folosit, care, cel mai probabil, a fost adus din Austria.