Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


”Litoralul pentru toți”, de la 159 de lei

Peste 5.000 de locuri de cazare vor fi disponibile, între 5 mai și 15 iunie, în cadrul ediției de primăvară a programului ”Litoralul pentru toţi”. Tarifele pentru șase nopți de cazare încep de la 159 de lei, în sudul litoralului, și ajung la 985 de lei, la cinci stele, all inclusive.

Programul, ajuns la a 14-a ediție, include hoteluri și pensiuni din toate stațiunile de pe litoral, iar prețurile au rămas aceleași din ediția septembrie - octombrie 2013.

Pentru zona Mamaia - Constanța - Eforie, pentru şase nopţi de cazare la un hotel de o stea turiştii trebuie să plătească 205 lei de persoană, la două stele 235 de lei, 425 de lei la un hotel de trei stele cu mic dejun sau 605 lei la unul de cinci stele.

Ca și la ediția precedentă, există și varianta all inclusive, care asigură toate cele trei mese servite în regim bufet, băuturi, acces la locuri de joacă pentru copii, piscine, șezlonguri și umbrele pe plaja.

Pentru all inclusive, prețurile sunt ceva mai mari, adică 765 de lei la un hotel de trei stele, 875 de lei la unul de patru stele și 985 de lei de persoană la cinci stele.

Pentru sudul litoralului, în Costinești, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai și Vama Veche, tarifele sunt semnificativ mai mici. Astfel, un sejur de șase nopți de persoană costă 159 de lei la un hotel de o stea, fără mic dejun, sau 469 de lei de persoană la un hotel de cinci stele, cu mic dejun inclus.

În programul ”Litoralul pentru toți” s-au înscris 38 de hoteluri din stațiunile de pe litoral, care pun la dispoziție 5.408 locuri pe serie.

Programul a fost lansat de Asociația Litoral-Delta Dunării, Federația Patronatelor din Turismul Românesc și Asociația Națională a Agențiilor de Turism.