Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


CORA a oferit 7.000 de ghiozdane

CORA România a oferit 7.000 de ghiozdane cu rechizite copiilor din 43 de școli rurale, din jurul Bucureștiului și a orașelor în care sunt hipermarketuri cora, în cadrul celei de-a doua ediții a campaniei «Școlile de la țară».

Numărul de ghiozdane dăruite este dublu față de cel de anul trecut. Suma reprezentând contravaloarea totală a ghiozdanelor cu rechizite constituie 2% din vânzările produselor marca cora în luna august, la care s-au adăugat contribuții de la o parte din furnizorii cora.

Thierry Destailleur – Director General de Exploatare al cora România

«După succesul înregistrat anul trecut de această campanie în școli, am decis ca la acțiune să participe și magazinele din București alături de cele din provincie, așa încât astăzi am putut dărui 7.000 de ghiozdane. Prima zi de școală este o zi magică și suntem foarte fericiți că am putut contribui și noi la bucuria copiilor. cora își ia foarte în serios rolul de actor al comunității care se implică activ în sprijinul acesteia. O altă campanie cora de tradiție a avut anul acesta un succes extraordinar: prin Luna cora am strâns 150.000 de euro pe care i-am donat deja către mai multe organizații caritabile

cora România are în prezent unsprezece magazine: patru la București, două la Constanța și câte unul la Cluj-Napoca, Baia Mare, Arad, Drobeta Turnu Severin și Bacău. Compania mai deschide anul acesta încă un magazin la Ploiești.