Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Gabriel Cotabiţă a fost externat

gabriel_cotabita_a_fost_externat.jpg

Gabriel Cotabiţă a ieşit din spital.
Gabriel Cotabiţă a ieşit din spital.

Cântăreţul Gabriel Cotabiţă a fost externat joi, după 27 de zile de tratament în Spitalul Elias din Capitală. Starea sa este mai bună, însă artistul urmează să continue tratamentul de recuperare în ambulatoriu.

Gabriel Cotabiţă a avut noroc, în primul rând pentru că a ajuns la Spitalul Floreasca, pentru că dacă nu ar fi primit ajutorul de acolo în primul moment, nu ar mai fi ajuns pentru recuperare la Spitalul Elias, explică directorul medical Dana Safta.

"Din punct de vedere neurologic şi psihologic, este net ameliorat. Va reveni la control periodic sau ori de câte ori va fi nevoie", spune medicul.

Anterior, doctorul Dana Safta declarase pentru Mediafax că din punct de vedere cardiologic, Gabriel Cotabiţă este purtător de defibrilator automat, iar psihic şi neurologic are un status net ameliorat faţă de internare.

Gabriel Cotabiţă a fost internat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca pe 8 mai, după ce a fost găsit în stop cardio-respirator, în stare de inconştienţă, într-o sală de fitness de la un hotel din Capitală. Ulterior, el a fost transferat pe 16 iunie, la Spitalul Elias, pentru un proces complex de recuperare.