Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Jurnalişti de televiziune, împuşcaţi mortal în direct

alison-adam-jpg.jpg

Doi jurnaliști americani au fost împușcați în timpul unei transmisiuni
Doi jurnaliști americani au fost împușcați în timpul unei transmisiuni
Image source: 
WDBJ TV

Presupusul autor al atacului comis în statul american Virginia, soldat cu moartea a doi jurnalişti, este în stare critică după ce s-a împuşcat în cap, anunţă autorităţile americane. El este probabil un fost angajat al postului de televiziune care avea transmisiunea în direct.

Bărbatul fusese blocat de poliţie pe Autostrada I-66, în zona Fauquier. Fiind încercuit de poliţie, suspectul s-a împuşcat în cap.

Autorul atacului armat comis miercuri în statul american Virginia, soldat cu moartea a doi jurnalişti, probabil este un fost angajat al postului de televiziune care avea transmisiunea în direct. ”Suspectul este un fost angajat nemulţumit al postului tv WDBJ”, a declarat Terry McAuliffe, guvernatorul statului american Virginia. Potrivit unor surse, bărbatul ar fi fostul partener al reporterei ucise în atac, Alison Parker.

Doi jurnalişti de televiziune au fost împuşcaţi mortal în timpul unei emisiuni transmise în direct, în statul american Virginia, informează presa americană. Incidentul a avut loc în comitatul Bedford din statul Virginia, în timpul unei transmisiuni a postului tv WDBJ7.

Un individ rămas neidentificat a deschis focul spre spaţiul în care era filmat un interviu transmis în direct, transmite Reuters.

Postul tv local WDBJ1 a anunţat că doi angajaţi - reporterul Alison Parker şi cameramanul Adam Ward - au fost omorâţi în incident.

Conducerea postului WDBJ7 a precizat că filmarea avea loc în mallul Bridgewater Plaza, în staţiunea Smith Mountain Lake, situată lângă orăşelul Moneta (Virginia).

Departamentul local al poliţiei a comunicat că autorul atacului a reuşit să fugă şi este căutat în mod activ de autorităţi.