Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Ce cuvinte cheie au căutat românii pe Google în 2015?

Simona Halep, Elena Udrea, Dacian Cioloş, tragedia din Colectiv, Bacalaureatul, Dumnezeu şi ISIS se numără printre cei mai căutaţi termeni pe motorul online Google, în România, în anul 2015.

Topurile căutărilor anului prezintă o imagine de ansamblu a ceea ce au căutat oamenii pe Internet în 2015.

Clasamentul celor mai căutate personalităţi pe Google în 2015 este condus de jucătoarea de tenis Simona Halep. În clasament urmează: Elena Udrea, Gabriel Cotabiţă, Vadim Tudor, Mihaela Rădulescu, Oana Zăvoranu, Marioara Zăvoranu, Dacian Cioloş, Robbie Williams şi Stephen Hawking.

Topul celor mai populare căutări pe Google în România în acest an este condus de jocul Pixwords. Urmează: "rezultate bac 2015", "Puterea destinului", "rase de câini", "Fast and Furious 7", "Simona Halep", "Eurovision 2015", "Elena Udrea", "calendar ortodox 2015" şi "Gabriel Cotabiţă".

Pe de altă parte, Bacalaureatul conduce topul cele mai populare evenimente pe Google, fiind urmat de: "concurs titularizare", "Colectiv", "Charlie Hebdo", "Ziua Izabelei", "Evaluare naţională", "Loteria bonurilor fiscale", "Black Friday", "Admitere liceu" şi "Oscar 2015".

Topul celor mai căutate expresii de tipul "cine este...?", pe Google, în România, în 2015, este condus de "cine este Dumnezeu?". În clasament urmează "cine este Dacian Cioloş?" şi "cine este Izabela?". Topul continuă cu: "cine este «A» din Pretty Little Liars?", "cine este Andrei Versace?", "cine este Sorin Câmpeanu?", "cine este Dan Bilzerian?", "cine este Charlie?", "cine este Gabriel Oprea?" şi "cine este regele junglei?".

Clasamentul celor mai populare căutări de tipul "Ce este...?" e condus de "ce este ISIS?". Topul continuă cu "ce este diaspora?", "ce este Ebola?", "ce este autismul?", "ce este turmericul?", "ce este poliomielita?", "ce este it?", "ce este ziua Izabelei?", "ce este un tehnocrat?", "ce este impozitul forfetar?".

Topul celor mai populare emisiuni TV pe Google, în România, în acest an, este condus de "Ferma vedetelor", urmată de: "Sunt celebru, scoate-mă de aici", "Românii au talent 2015", "Insula iubirii", "Vocea României 2015", "Burlacul", "Votează mireasa pentru fiul meu", "Supermodels by Cătălin Botezatu", "Burlăciţa" şi "X factor 2015".

Cele mai populare filme pe Google, în România, în 2015, au fost: "Fast and Furious 7", "Fifty Shades of Grey", "Taken 3", "Jurassic World", "Insurgent", "Minions", "American Sniper", "Focus", "Mad Max" şi "Birdman".