Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


"El Chapo" i-a acordat un interviu actorului Sean Penn

el_chapo_acordat_interviu_actorului_sean_penn.jpg

Sean Penn şi Joaquin "El Chapo" Guzman (Foto: www.rollingstone.com)
Sean Penn şi Joaquin "El Chapo" Guzman (Foto: www.rollingstone.com)

Baronul mexican al drogurilor Joaquin "El Chapo" Guzman i-a acordat un interviu actorului american Sean Penn, după ce a evadat din închisoare.

La trei luni după ce a evadat, Guzman i-a acordat un interviu actorului american Sean Penn, pentru revista Rolling Stone, în care a vorbit despre operaţiunile sale cu droguri, afirmând că furnizează "mai multă heroină, metamfetamină, cocaină şi marijuana decât oricine din lume".

El a vorbit câteva ore cu Sean Penn, care l-a intervievat în timpul unei întâlniri secrete în jungla mexicană. "El Chapo" a răspuns unor întrebări ulterioare câteva săptămâni mai târziu, care i-au fost transmise printr-un intermediar. Răspunsurile au fost incluse într-o înregistrare video pe care i-a trimis-o lui Penn, potrivit CNN, citat de Mediafax.

"Am o flotă de submarine, avioane, camioane şi bărci", i-a spus Guzman lui Penn, în interviul care a fost postat online sâmbătă.

"El Chapo" a fost arestat vineri de autorităţile mexicane, la şase luni după evadarea sa dintr-un penitenciar de maximă securitate. El urmează să fie extrădat în Statele Unite, unde este acuzat de trafic de droguri.