Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


ISU a oprit un concert la Piatra Neamț. Patru spectatori au ajuns la spital

aglomeratie.jpg

Image source: 
wikipedia commons

Nouă persoane care asistau aseară la un concert organizat la Mall-ul din Piatra Neamț au avut nevoie de asistență medicale, după ce li s-a făcut rău din cauza aglomerației și a căldurii. Patru dintre ele au fost transportate la spitale, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență Neamț.

ISU a dispus oprirea concertului susținut de trupa Carla's Dreams și evacuarea spectatorilor, se precizează într-un comunicat.

"La eveniment era un număr foarte mare de persoane într-un spațiu foarte mic și nu se mai putea asigura o eventuală evacuare în condiții de siguranță. Din cauza apariției stărilor de leșin în rândul mai multor persoane, comandantul echipajului de pompieri aflat la fața locului, împreună cu organizatorii au decis sistarea concertului. Echipajul de pompieri a colaborat foarte bine cu echipajul Serviciului Județean de Ambulanță, fiind asistate nouă persoane, dintre care patru au fost transportate la spital", transmite ISU Neamț.

"Am oprit concertul din Piatra Neamţ. Temperatura imposibil de suportat pentru public, mai ales pentru copii. Mai multe persoane (inclusiv copii) şi-au pierdut cunoştinţa", au transmis și reprezentanţii trupei pe Facebook.

Formația susține că organizatorii nu au fost pregătiți și anunță că va face o sesizare.